El somriure no està renyit amb l’ortodòncia

El somriure no està renyit amb l’ortodòncia

El somriure és la teva finestra al món, la teva carta de presentació davant la resta de persones. És un dels factors que es recorda més d’algú i cada dia té més importància en les relacions personals, socials i fins i tot professionals. Un somriure bonic aporta una major autoestima, confiança, seguretat en nosaltres mateixos i fins i tot ens fa ser una persona més sociable. El poder d’un somriure perfecte recau en les nostres peces dentals i és aquí on cobra protagonisme la ortodòncia. En la majoria dels casos, els problemes en el somriure deriven d’un mal equilibri i una mala col·locació de les peces per apinyament, separació, problemes en la mossegada…

L’ortodòncia soluciona tot aquests problemes. Si fa uns anys, l’ortodòncia convencional era l’únic mitjà per tenir una boca bonica, ara les opcions han augmentat i cada dia hi ha més solucions estètiques que et aconseguiran un somriure nou. Oblida’t dels famosos brackets de color platejat que abundaven fa uns anys en un gran percentatge de pacients adolescents i estudiants.

Des de fa un temps, la solució als teus problemes de col·locació de dents es diu Invisalign® i cada dia és l’alternativa més utilitzada per milers de pacients. És l’ortodòncia invisible, una alternativa estètica que alinearà les teves dents i et proporcionarà el somriure dels teus somnis. L’ortodòncia Invisalign® fa referència a un conjunt de fèrules o alineadors que, col·locats de forma progressiva, van movent les peces dentals fins a la situació desitjada. Aquestes fèrules actuen com els antics brackets, ja que van aplicant forces sobre les dents i d’aquesta forma varien la seva posició. Són motlles a mida, removibles, eficaços, còmodes i transparents.

Gràcies a la tecnologia avançada, Invisalign® s’ha convertit en l’opció ideal per a les persones adultes i joves que no volen utilitzar aparells visibles i que no desitgen sacrificar la seva estètica. Els resultats de l’ortodòncia invisible i convencional són els mateixos i el somriure quedarà perfectament alineat després del tractament. Aconseguiràs un nou somriure, més uniforme i una mossegada perfecta que a més també beneficiarà la salut general de l’organisme.

Perquè el teu somriure no està renyit amb lortodòncia, aposta per Invisalign®, aposta per Dental Vallès. T’esperem!