Nadal: dies d’obertura i tancament a Dental Vallès

Nadal: dies d’obertura i tancament a Dental Vallès

A tan sols 6 dies de Nadal, l’esperit d’aquestes festes ja està impregnat en cada racó i en totes les llars. Adorns, regals, torrons, polvorons … Ja està tot preparat per donar la benvinguda al Pare Noel i posteriorment celebrar l’arribada del nou any com es mereix. Els Reis Mags també ens esperen en l’inici de 2017. És època de dies festius i vacances. Comerços i empreses tanquen les seves portes per celebrar amb la família aquests dies nadalencs.

A Dental Vallès ens prenem un descans per començar el nou any amb més força si cap i seguir cuidant de la vostra salut dental de la millor manera possible. Per això, totes les nostres clíniques estaran tancades els dies 30 i 31 de desembre. Dilluns 26, Sant Esteve, és un dia festiu i Dental Vallès tampoc obrirà les portes. I ja en 2017, el dia 5 de gener només estarem oberts al matí i el dissabte dia 7 també estem tancats.

Des de Dental Vallès volem desitjar als nostres pacients que passin un feliç Nadal al costat de tots els seus éssers estimats. I recordar, la importància de tenir cura de la vostra salut bucal també en aquestes dates, així que compte amb els menjars i els sopars de Nadal. La moderació és la clau. Us esperem el 2017 amb el millor somriure. Bon Nadal i feliç any nou!