Comença el 2017 cuidant la teva salut bucal

Comença el 2017 cuidant la teva salut bucal

Els excessos nadalencs encara no han finalitzat i poden anar passant factura a la nostra dentadura. A només uns dies de la fi oficial de les festes, hem de començar el 2017 amb nous propòsits i objectius. La nostra salut bucal i l’estat de les nostres dents és una cosa clau per al nostre dia a dia, repercuteix en la nostra forma de relacionar-nos, ja que el nostre somriure i estètica dental és el primer que oferim al món, per això l’hem de cuidar sempre de forma minuciosa.

Al gener és moment d’anar pensant en anar al dentista per a una neteja bucal professional. Si has seguit els nostres consells per a aquest Nadal i has cuidat la teva boca, tot i els excessos, les dents no es ressentiran tant. És important començar l’any cuidant de la nostra salut bucal i això afavorirà un òptim desenvolupament de la nostra higiene al llarg dels mesos. Acudeix ja a una de les nostres clíniques i deixa que un professional especialitzat revisi les teves peces amb un tractament complet d’higiene bucodental.

Cal reprendre i recuperar els hàbits saludables que puguin haver-se oblidat fa un parell de setmanes i afrontar el mes de gener amb optimisme i energia. Apartem els dolços, els torrons, mantegades, l’alcohol i diem adéu als excessos nadalencs. Per a la nostra boca i per al nostre organisme en general, tornar a la rutina de forma saludable és un exercici clau. Potser vam afavorit l’aparició de placa bacteriana a causa dels sucres consumits o hàgim propiciat el creixement d’altres malalties bucals. Un professional ha de revisar la teva boca per possibles riscos i t’ha d’ajudar a recuperar l’estat òptim en cadascuna de les teves peces.

És dur deixar de banda els menjars abundants i els dolços capricis de nadal, però l’alimentació és la clau per poder afrontar de forma adequada aquest mes. Evita el sucre, els aliments durs i opta més que mai per verdures, fruites i per un consum abundant de calci. Recupera els teus hàbits d’higiene i torna a fer de la seda dental, del raspall i del col·lutori, els teus millors aliats. La teva dentadura va a estar amb tu durant els 365 dies de l’any, recorda-ho.

A Dental Vallès volem fer que la teva tornada a la rutina sigui el més agradable possible i per ajudar-te a superar gener t’oferim els millors preus i ofertes per a la cura de la teva boca. Llueix el millor somriure i comença el nou any perseguint els teus propòsits i objectius.