Els beneficis de l’ortodòncia

Els beneficis de l’ortodòncia

No importa l’edat que es tingui, no només els més petits de la casa han de portar brackets, l’ortodòncia està recomanada a tot el públic. Els avenços en la tecnologia afavoreixen l’existència de correctors d’ortodòncia estètica o alineadors invisibles que atreuen a nombroses persones a corregir la seva dentadura amb un tractament d’ortodòncia. A més, els filferros actuals redueixen la fricció gràcies a un millor disseny que accelera el moviment de les dents i redueix el temps del tractament. Però ja no només a nivell estètic, coneixes tots els beneficis de l’ortodòncia?

L’ortodòncia millora el somriure i l’aspecte general del nostre rostre i de les nostres faccions, però també corregeix altres problemes de digestió, masticació o altres patologies. Gràcies a la ortodòncia s’alineen les dents amb l’estructura de la nostra cavitat bucal i s’aconsegueix una correcta mossegada. D’aquesta manera, podrem mastegar de forma adequada els aliments, les vitamines també s’absorbeixen millor, i amb això, millorem el nostre procés de digestió.

Unes dents alineats també milloren els nostres hàbits d’higiene oral. El raspallat serà molt més efectiu i arribarà a tots els buits de la nostra boca. En definitiva, les nostres genives estaran molt més sanes.

Els tractaments d’ortodòncia són molt variats (estètica, convencional, Invisalign …) i s’adapten a les necessitats de cada pacient. Permeten recuperar la funcionalitat de la nostra dentadura i arribar a una harmonia general. L’ortodòncia normalitza la posició i la mida del maxil·lar i la mandíbula i així les dents encaixen millor, no es fan malbé i es mantenen saludables.

A Dental Vallès, a nivell d’estètica també comptem amb l’ortodòncia lingual, que és un tractament molt demandat per tots aquells pacients que no volen renunciar a l’estètica. És l’opció ideal per a persones adultes que no desitgen l’ortodòncia invisible.

En pacients joves es recomana començar amb el tractament d’ortodòncia entre la infantesa i l’adolescència (6-14 anys). Per a adults, no importa l’edat, però s’ha d’anar al dentista com més aviat millor per evitar que el deteriorament de la dentadura segueixi augmentant.

El nostre equip d’especialistes ofereix tractaments personalitzats adaptats a les necessitats de cada pacient. El teu somriure perfecte més a prop que mai amb Dental Vallès.