Especialistes en cirurgia dental

Especialistes en cirurgia dental

La cirurgia dental corregeix, perfecciona i restaura anomalies de la teva cavitat bucal. Gràcies a la tecnologia actual, les intervencions quirúrgiques són la solució perfecta a possibles patologies i solen ser ràpides, indolores i senzilles. A Dental Vallès comptem amb un equip de professionals especialitzat en cirurgia dental que solucionarà lesions i problemes de la teva boca per ajudar-te a mantenir sempre una perfecta salut bucal. A les nostres clíniques podràs trobar tot un seguit de tractaments:

  • Elevacions de si: L’elevació de si maxil·lar consisteix a augmentar la quantitat d’os en pacients que han patit una pèrdua o que no tenen prou alçada òssia al maxil·lar superior i per això, no és possible una reeixida col·locació d’implants dentals. Gràcies a aquesta tècnica quirúrgica, els implants es poden fixar i col·locar al lloc correcte.
  • Implants en bloc: Aquesta tècnica és una altra de les alternatives que existeixen per quan hi ha una pèrdua d’os o defectes en els maxil·lars. El tractament d’implantologia no seria possible i per això, es procedeix a realitzar un empelt en bloc, que és una reconstrucció quirúrgica amb empelts d’os de la cavitat bucal del propi pacient. Aquest empelt va a permetre crear un llit segur per a la col·locació dels implants. D’aquesta manera s’aconsegueixen resultats estètics.
  • Una altra de les tècniques que es realitzen per poder col·locar implants en pacients amb pèrdua d’os és la regeneració òssia. En aquest cas, es col·loca a la zona on hi ha una manca d’os un material osteoconductor que estimula el creixement. També es pot utilitzar os del propi pacient, segons cada cas. Així aconseguim que l’os maxil·lar guanyi en qualitat i quantitat per aconseguir un favorable creixement.

A Dental Vallès comptem amb professionals especialitzats en aquest tipus de tècniques. Són tractaments totalment eficaços i segurs que et van a tornar l’harmonia i l’estructura de la teva boca. Tens algun dubte? Posa’t en contacte amb nosaltres o demana cita en una de les nostres clíniques i estudiarem el teu cas de forma personalitzada. La primera visita i pressupost són totalment gratuïts.