Especialistes en estètica dental

Especialistes en estètica dental

El somriure i l’aparença estètica de la boca és una part fonamental de cada individu. El somriure és una finestra al món, és clau a l’hora de relacionar-nos i representa un aspecte bàsic en la vida de cada persona. Per això ha de cuidar-se i mantenir-se en perfecte estat. A Dental Vallès comptem amb un equip especialitzat en estètica dental amb una sèrie de tractaments que van a embellir i mantenir el teu somriure sempre sa i radiant.

  • Carilles de composite o zirconi: són pròtesis i fines làmines que es col·loquen cobrint tota la superfície anterior de les dents. Ofereixen estètica, comoditat i funció. És un tractament molt demandat tant per corregir la forma de les dents com per eliminar anomalies del color.
  • El nostre tractament més tradicional és el blanquejament dental, que consisteix en eliminar de l’esmalt de les dents, per mitjà de substàncies químiques, totes aquelles partícules que alteren el seu color original.
  • Una altra de les nostres tècniques és contornejar la forma de les dents per millorar l’estètica de la boca. Es esculpeixen, es reformen i s’escaten les dents en determinats punts per aconseguir una harmonia perfecta. Amb això, s’eliminen imperfeccions dentals o altres superposicions, i es millora notablement l’aparença general de la dentadura.
  • Finalment, comptem amb un tractament recentment incorporat a les nostres clíniques per embellir el somriure. Es tracta de Surgiderm®, una tècnica que consisteix en l’ús d’àcid hialurònic d’origen no animal per suavitzar les arrugues del contorn i afegir volum als llavis. És un tractament estètic amb resultats immediats i duradors que permet perfilar, suavitzar les arrugues del contorn peribucal i afegir volum als llavis. Tot això per complementar els altres tractaments estètics que es realitzen a la clínica.

Vols lluir un somriure que transformarà la teva vida? Aposta per un dels nostres tractaments i llueix el millor! A Dental Vallès t’oferim els millors preus per al tractament de la teva salut dental i amb la major qualitat del mercat amb un tracte personal i personalitzat. T’esperem!