Llueix somriure amb el nostre blanquejament dental

Llueix somriure amb el nostre blanquejament dental

El somriure és la nostra carta de presentació davant del món, és un de les característiques externes que més defineix a una persona i és protagonista en tots els nostres àmbits de la vida, a nivell social, personal, laboral… En termes d’estètica dental, tenir un somriure bonic és l’objectiu principal de la majoria de persones que es posen en mans d’un odontòleg. A Dental Vallès comptem amb diferents tractaments que et van a fer lluir una dentadura perfecta, entre ells, avui ens centrem en el blanquejament dental.

Modificar el color de l’esmalt que s’ha anat tenyint al llarg dels anys per culpa de diverses substàncies i restaurar el seu color original és l’objectiu dels blanquejaments dentals. Amb aquest tractament s’eliminen, a través de substàncies químiques, les partícules que han anat alterant amb el pas dels anys el color original de l’esmalt. Alguns de les substàncies causants d’aquesta decoloració són el tabac, te, tomàquet, cafè, entre altres productes. El blanquejament dental està indicat per a tot tipus de pacients però l’eficàcia és proporcional al grau de tinció de les peces.

Hi ha dos tipus d’agents blanquejadors, el peròxid d’hidrogen i el peròxid de carbamida. El primer d’ells és més eficaç però pot provocar un excés de sensibilitat en les peces després de realitzar el tractament. Se sol emprar per realitzar blanquejaments en 1 o 2 sessions amb una concentració entre 35 i 38% a la clínica. Aquesta fase es combina amb un tractament a casa amb el peròxid de carbamida. S’aconsegueix així un blanquejament gradual molt més efectiu i que pot prolongar-se durant anys. L’important és realitzar dosi de reforç cada 2-3 anys per mantenir un bon resultat.

En un primera fase a la clínica, el pacient s’ha de sotmetre a un polit dental per eliminar impureses de la superfície i s’aplica després el gel de peròxid durant 30 minuts. La segona fase comença a casa, on el pacient haurà d’aplicar gel de carbamida en un motlle de plàstic a mida de la seva dentadura unes 2 hores i durant 7-10 dies. Després d’això, es poleixen les dents i s’aplica fluor per reforçar l’esmalt.

El blanquejament dental és el tractament ideal per recuperar el color blanc de les dents i lluir un somriure bonic. Es tracta d’un procediment senzill i eficaç amb resultats duradors. I tu, encara tens dubtes?. Posa’t en mans dels nostres professionals i aposta per la bellesa del teu somriure, blanc i radiant.