Llueix somriure per Nadal

Llueix somriure per Nadal

A menys de 2 setmanes perquè arribi Nadal, tots estem ocupats en preparar els regals per a aquests dies, comprar els millors vestits o reservar als millors restaurants per als sopars de Nadal, sopars d’empresa, amb amics… Però, ¿i la nostra salut bucal? ¿Hem preparat el nostre somriure per al Nadal ?. La boca també ha de ser protagonista principal en aquests dies de festa.

És important que acudeixis a un professional perquè revisi la teva dentadura i realitzi el diagnòstic més adequat per mantenir una salut bucal adequada durant aquestes setmanes d’excessos. A Dental Vallès som especialistes en estètica dental i comptem amb tractaments que faran brillar el teu somriure, com un blanquejament dental per recuperar el color natural de les dents, i lluir una dentadura blanca i sana. Comptem amb una oferta ideal per aquest Nadal que inclou un blanquejament + higiene i un kit de neteja de regal, per només 149 euros. També pots optar per les caretes si el blanquejament convencional no et funciona. Vés sempre a un professional perquè t’assessori sobre el tractament més adequat per a la teva boca i oblida’t dels blanquejaments casolans, que van a danyar la teva dentadura.

És important també que cuidis la teva alimentació en aquestes festes i en una propera entrada de blog et donarem consells per mantenir una adequada salut bucal durant aquest nadal. La teva salut i la teva dentadura t’ho agrairan.

El més important en aquestes dates és que no t’oblidis de somriure i de gaudir d’aquesta època com es mereix. Aquest és el millor regal que et pots fer a tu i als teus éssers estimats. Des Dental Vallès t’ajudem a preparar la teva boca per al que ve. D’aquesta manera, el teu somriure lluirà millor que mai.