Oblida’t d’arrugues i marques amb l’àcid hialurònic

Oblida’t d’arrugues i marques amb l’àcid hialurònic

Vols suavitzar les arrugues i redefinir la forma dels teus llavis? A Dental Vallès comptem amb un tractament innovador amb àcid hialurònic per embellir el teu somriure i millorar l’aparença del contorn de la boca. Es tracta d’una tècnica que complementa els nostres tractaments estètics amb efectes hidratants i voluminitzadors.

Parlem de Surgiderm®, un farciment dèrmic amb àcid hialurònic d’origen no animal per suavitzar les arrugues del contorn i afegir volum als llavis. L’àcid hialurònic és una substància que es troba present en la dermis de forma natural i constitueix un component important de l’estructura de la nostra pell. Surgiderm® permet perfilar, suavitzar les arrugues, redefinir el contorn peribucal i afegir volum gràcies al sistema EasyFlow, un sistema de xeringa amb agulla que inclou agulles amb parets ultrafines, muntades en una punta de policarbonat feta a mida. Es realitza una injecció amb una magnífica suavitat, confort, control i confiança.

Gràcies a aquest tractament s’omple, perfila i es dóna volum a tota la zona de la mandíbula i barbeta. Està perfectament indicat per suavitzar els plecs nasogenià i labial, contorn de llavis, arrugues peri-orals, comissures, línies verticals… Des de les arrugues més fines a les arrugues més profundes.

Amb Surgiderm® s’aconsegueixen resultats estètics immediats i duradors, així com un aspecte i una sensació totalment natural. Els efectes es prolonguen entre 9 i 12 mesos en el tractament d’arrugues.

A Dental Vallès som especialistes en estètica dental i cuidem el somriure de cada un dels nostres pacients perquè llueixi perfecte. Amb aquesta tècnica aconseguim complementar els nostres tractaments d’estètica i oferim una solució duradora i eficaç per a les persones que vulguin redefinir la zona dels llavis i reduir les temudes arrugues de la cara.